2019. március 9., szombat

Eladó házak Győrben

Ha eladó házakat keresünk Győrben vagy környékén, akkor mindenképpen tisztában kell lennünk azzal, hogy a ház árak magasabbak az átlagosnál.

Eladó házak Győrben


Miért olyan népszerű és felkapott Győr?
Mert sok a munkalehetőség. A betelepülő és jelen lévő cégek garantálják, hogy bőven legyenek állások, gondoljunk csak pl. az Audira. nincs messze Ausztria: ha mégsem itthon szeretnénk dolgozni, nem kell messzire ingázni az osztrák bérekért. Magyarországi megélhetés vs. osztrák fizetés, kedvező kombináció. kiemelt megyeszékhely, annak minden előnyével. Rengeteg oktatási, vallási intézmény, sok-sok egyéb szolgáltató található itt. szép a természeti környezet: pl. Duna, Rába, Szigetköz. És az Alpok sincs már olyan messze. kiválóak a közlekedési kapcsolatok, mind közúton (M1, M85), mind vasúton (bécsi vonal). pezsgő a sportélet (ETO, Gyirmót). és nem utolsósorban rendezett a település, szép a Belváros. 

Tehát nem véletlen, hogy pörög itt az ingatlanpiac, nagy számban vannak eladó házak Győrben. Vannak klasszikus családi házak, új építésű sorházak vagy éppen nyaralók. Erről Ön is meggyőződhet, ha MegveszLAK honlapján keresgél. Mivel egyelőre úgy tűnik, hogy az árak tovább nőnek, mind lakhatási, mind befektetési céllal érdemes Győrben ingatlan vásárolnia.

Amennyiben további információra lenne szüksége, látogasson el a MegveszLAK ingatlan portálra: https://megveszlak.hu