2023. május 17., szerda

Baumit BetoFill - Magas minőségű, fagy- és jégoldósó-álló betonjavító habarcs a tökéletes betonfelújításért

 A Baumit BetoFill egy kiváló minőségű, felhasználásra kész betonjavító habarcs, amely rendkívül ellenálló a fagy- és jégoldószerekkel szemben. Ez a habarcs ideális választás bármilyen betonfelület felújításához, legyen szó bel- vagy kültéri alkalmazásról.



Az egyik legfontosabb tulajdonsága a Baumit BetoFillnek az egyszerű használat. Ez egykomponensű habarcs, amely könnyen felhordható a betonfelületre. Kiváló tapadást biztosít és rendkívül magas minőségű, ásványi adalék tartalommal rendelkezik. Ez garantálja a megbízható és tartós eredményt a betonjavítás során.

A Baumit BetoFill habarcsot fel lehet hordani függőleges és vízszintes felületekre egyaránt. Ideális a vasbetonszerkezetek javításához, élek kialakításához, valamint vasbeton homlokzatok helyreállításához. Emellett alkalmas átlagos szilárdságú épületrészek, mint például erkélyek felülete, lemezei, sarkai, előre gyártott betonelemek és homlokzatok javítására.

A Baumit BetoFill habarcs egyszerű és hatékony megoldást nyújt a betonfelületek tartós javításához. A habarcs ásványi adalék tartalma növeli a tartósságot és ellenállóvá teszi a fagy- és jégoldószerekkel szemben. Biztos lehet benne, hogy a felújított betonfelületek hosszú távon ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Válassza a Baumit BetoFill betonjavító habarcsot, és tegye a betonfelújítást egyszerűvé és eredményessé minden projekt során!