2023. május 12., péntek

VELUX Tetőtéri Ablakokra Szerelhető Duo Fényzáró Rolók

 

Fedezze fel az új VELUX tetőtéri ablakokra szerelhető duo fényzáró rolókat, amelyek a praktikus és stílusos árnyékolást egyesítik! Ezek az innovatív megoldások tökéletesen ötvözik a fényzáró rolók és a harmonikarolók előnyeit, hogy Ön a maximális kényelmet élvezhesse otthonában.




Mi teszi őket olyan különlegessé? Először is, a VELUX duo fényzáró rolók segítségével egész nap kellemes fényviszonyokat teremthet a helyiségben. Egy lágy, szórt fény áramlik be, ami kellemes atmoszférát teremt. Emellett bármikor teljesen besötétítheti a szobát a nap folyamán, így optimális alvási vagy pihenési körülményeket biztosíthat. Ez különösen előnyös lehet gyerekszobákban, ahol a játékhoz és az alváshoz eltérő fényviszonyokra van szükség.

Ezeknek az árnyékolóknak az egyik nagyszerű tulajdonsága az, hogy két árnyékoló egyben működik. Minden esetben egy fehér pliszét (1016) kombinálnak a duo rolóval, így egyedülálló stílust és praktikumot nyújtanak. A VELUX duo fényzáró rolók kiválóan működnek a tetőtéri ablakokkal, diszkrét kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a nyílásba.

Az árnyékolók fokozatmentesen fel-le húzhatók, így könnyedén szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét és az árnyékolás intenzitását. Az alumínium fényvisszaverő réteg a külső felületen hozzájárul az optimális hőszigeteléshez és megakadályozza a túlzott hőfelvételt a helyiségben.

A VELUX duo fényzáró rolókat a különleges Pick&Click™ rendszernek köszönhetően könnyedén felszerelheti. Csak néhány perc alatt elvégezheti a telepítést, így azonnal élvezheti az árnyékolás és a stílus előnyeit. Ráadásul az árnyékolók OEKO-TEX® minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy garantáltan károsanyag-mentesek és biztonságosak az egészségre.

A VELUX duo fényzáró rolók kiváló választások lehetnek különböző helyiségekben. Ideálisak hálószobákban, gyerekszobákban, irodákban vagy nappalikban. Az árnyékolókhoz a fényzáró roló 25 különböző színben érhető el, így könnyedén megtalálhatja a lakásához és stílusához leginkább illő árnyalatot.

Tehát, ha kellemes fényviszonyokat szeretne teremteni otthonában, valamint praktikus és stílusos megoldást keres az árnyékolásra, a VELUX tetőtéri ablakokra szerelhető duo fényzáró rolók a tökéletes választások!