2023. május 10., szerda

Fedezd fel a Murexin BETONPROTEKT RP betonjavító habarcsot!

 Fedezd fel a Murexin BETONPROTEKT RP betonjavító habarcsot padlóra: Az ideális megoldás vízszintes felületek helyreállításához!

Ha olyan betonjavító habarcsot keresel, amely megbízhatóan és könnyedén helyreállítja és kiegyenlíti a vízszintes felületeket, akkor a Murexin BETONPROTEKT RP a választásod! Ez az egykomponensű, mikroerősített, szuper lágyított, szulfátálló PCC javítóhabarcs kifejezetten tervezve lett vízszintes és táblázott felületek javításához.



Mi teszi különlegessé ezt a terméket? Először is, a Murexin BETONPROTEKT RP betonjavító habarcs mikroerősített, így kiváló tapadást biztosít az aljzathoz. Emellett rendkívül műanyag konzisztenciával rendelkezik, alacsony víz-cement aránnyal, ami könnyű kezelhetőséget eredményez. A korlátozott zsugorodásnak köszönhetően pedig minimalizálja a repedések kialakulását. Magas hajlító- és nyomószilárdságával pedig tartós és erős felületeket garantál. Emellett a magas szulfát-ellenállásnak köszönhetően hosszú távon is védi a felületet a káros hatásoktól.

A Murexin BETONPROTEKT RP betonjavítóhabarcs széles körben alkalmazható. Ideális választás nem szerkezeti elemek, például padlók eredeti betonjának helyreállítására. Alkalmazható vízszintes betonfelületek helyreállítására és kiegyenlítésére rétegvastagságban 10-40 mm között egy alkalmazás során.

Ne vesztegesd az idődet más betonjavító habarcsok kipróbálásával! Válaszd a Murexin BETONPROTEKT RP betonjavító habarcsot, és élvezd a kiváló tapadást, a könnyű kezelhetőséget és a tartós eredményeket!