2023. május 18., csütörtök

Mapei Ultratop - Az ultragyorsan szilárduló önterülő kiegyenlítőanyag ipari padlókhoz

 

Ha tartós, kopásálló ipari padlókat szeretnénk létrehozni, akkor a megfelelő kiegyenlítőanyag kiválasztása rendkívül fontos. Itt jön képbe a Mapei Ultratop, egy különleges hidraulikus kötőanyagon alapuló, ultragyorsan szilárduló önterülő kiegyenlítőanyag.




Az Ultratop egy kiváló választás az ipari padlók készítéséhez, amelyeknek vastagsága 5-40 mm között mozog. Kiemelkedő mechanikai szilárdsága és kopásállósága lehetővé teszi, hogy az Ultratop akár burkolat nélküli készpadlóként is alkalmazható legyen. Emellett rendkívül sokoldalú, így számos civil felhasználásra is alkalmas az építőipari dekorációs szektorban.

Az Ultratop ideális választás új és meglévő beton vagy kerámiaburkolatú beltéri aljzatok kiegyenlítésére és simítására középületekben és ipari létesítményekben. Ezáltal a padlók készen állnak arra, hogy elviseljék a bevásárló központokban, irodákban, üzletekben és bemutatótermekben tapasztalható intenzív gyalogosforgalmat, valamint a gumikerekű járművek forgalmát. Az Ultratop alkalmazható a bevásárló központokban, kiállítótermekben, üzletekben, éttermekben és lakásokban is, hogy új, csiszolt padlókat hozzon létre.

A Mapei Ultratop kiegyenlítőanyag könnyen használható és gyorsan szilárdul. Rendkívül megbízható és tartós végeredményt nyújt, amely ellenáll az ipari terhelésnek és hosszú élettartamú. Ha kiváló minőségű ipari padlót szeretne kialakítani, az Ultratop a megfelelő választás.